WEB3 Winery

Web3 Winery este un concept revoluționar care schimbă jocul în industria vinului. Spre deosebire de modelele tradiționale care se concentrează exclusiv pe procesul de producție al vinului, Web3 Winery adoptă o abordare tehnologică prin folosirea puterii tehnologiei blockchain și a protocoalelor Web3 pentru a crea o experiență cu adevărat unică pentru clienții săi. Fiecare sticlă de vin conține o etichetă NFT unică, care este stocată pe o rețea blockchain descentralizată. Această etichetă NFT atestă autenticitatea și proveniența vinului, fiind creată special pentru a reprezenta caracteristicile distincte ale vinului și pentru a captura experiența unică oferită de acesta, oferind clienților o perspectivă mai profundă asupra vinului pe care îl savurează.

Pe lângă personalizarea etichetelor NFT, conceptul WEB3 WINERY permite clienților să-și personalizeze propria etichetă pentru evenimente importante din viața lor, cum ar fi nunți, aniversări și alte evenimente speciale. Clienții pot alege designul și grafica preferate pentru a crea o etichetă de vin personalizată care să reflecte personalitatea și stilul lor.

  • Pachetele de vinuri ”GRAMMA x STRĂMOȘI” sunt o experiență inovatoare și revoluționară în lumea vinurilor, extraordinară pentru cei pasionați de vinuri fine, artă digitală și tehnologie blockchain. Această colecție reprezintă o combinație perfectă între tradiția vinicolă românească și tehnologia de ultimă generație.

Pachetul de vinuri ”GRAMMA x TETELU” – cel mai scurt drum către o conversație superioară cu Dumnezeu ori cu Universul – este mai mult decât o simplă colecție de vinuri fine – este, poate, cel mai scurt drum către o conversație superioară cu Dumnezeu ori cu Universul. Fiecare vin din acest pachet este selectat cu grijă și atenție, pentru a încuraja o experiență contemplativă și o conversație profundă. Fiecare înghițitură este o călătorie către o lume interioară mai profundă, oferindu-ți posibilitatea de a te conecta cu tine însuți și cu lumea din jurul tău. Pachetul include o selecție de vinuri roșii, albe și rose, alese pentru a satisface cele mai rafinate gusturi.